Нерухомість у столиці: що відбувається з цінами на житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нерухомість у столиці: що відбувається з цінами на житло

Нерухомість
9054
Нерухомість у столиці: що відбувається з цінами на житло
Клієнти Private banking ТАСКОМБАНКУ поселяються в готелі «Буковель» без черги (Fast Line) та обирають заручний час поселення чи виселення, сплативши за номери карткою Mastercard World Elite.
На відпочинку важлива кожна мить та зовсім не хочеться гаяти час на черги. Але можна все спланувати заздалегідь та уникнути черг і незручних годин до поселення. Клієнти Private banking ТАСКОМБАНКУ мають можливість використати свій час правильно – сплатити за готелі «Буковель» преміальною картою Mastercard World Elite та пройти реєстрацію без черги (Fast Line), а за наявності місць обрати зручний час поселення чи виселення.
Як скористатися пропозицією:
  • оплатіть проживання преміальною карткою Mastercard® World Elite на сайті bukovel.com або на рецепції у готелях «Буковель» та обирайте одну з двох опцій*: раннє заселенням з 8:00, або ж пізній виїзд – звільнення номеру до 16:00.
  • пред’явіть на рецепції у готелях «Буковель» преміальну картку Mastercard® World Elite якою було сплачено послуги проживання на сайті bukovel.com, щоб пройти реєстрацію без черги (Fast Line)
    Засніжені Карпати вже чекають на вас, а Mastercard з ТАСКОМБАНКОМ, як завжди, створюють комфортні умови для клієнтів Private banking. Скористайтеся пропозиціями з 15 січня по 31 березня 2021 року та насолоджуйтесь відпочинком, а не нудіться в очікуванні стандартних процедур готелів. Деталі пропозиції нa www.mastercard.ua.
Відпочинку багато не буває — а з Mastercard його ще більше!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас