Вигідніше за еквайринг: новий універсальний платіжний сервіс Rulla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Вигідніше за еквайринг: новий універсальний платіжний сервіс Rulla

Фінтех і Картки
1133
В Україні вже півроку працює платіжний сервіс нового формату Rulla — сервіс миттєвого розстрочення під 0%. На перший погляд, сплата за покупки 3-ма платежами за допомогою Rulla не пропонує нічого нового, адже програми оплати частинами та миттєвої розстрочки є у багатьох банків. У чому різниця? Для чого онлайн- та офлайн-бізнесу потрібно підключити можливість оплати за допомогою Rulla прямо зараз?
Вигідніше за еквайринг: новий універсальний платіжний сервіс Rulla
Майбутнє за новими видами платежів
Небанківські сервіси оплати частинами — це світовий тренд у сфері продажу товарів та послуг, який з кожним роком набуває все більшої популярності. Все просто: BNPL-сервіси (Buy Now Pay Later — «Купуй зараз, сплачуй пізніше») надають своїм клієнтам вигідніші умови обслуговування, ніж будь-який банк. 
Оплата через перший в Україні BNPL-сервіс Rulla здійснюється на стадії оформлення покупки в онлайн-магазині або за QR-кодом у продавців в офлайні, соцмережах чи месенджерах. Все, що потрібно покупцеві, — смартфон і картка будь-якого українського банку, з якої він сплатить першу третину вартості покупки. Ще два платежі по ⅓ вартості покупець вносить кожні 30 днів. Розділити вартість покупки на 3 рівні платежі — це дійсно просто й вигідно.
Оплата частинами від Rulla — безкоштовно для продавців
Магазини можуть почати користуватись Rulla на повністю безкоштовній основі. При цьому умови розстрочки для їхніх клієнтів залишаються дуже вигідними: 1,9% + 200 грн на місяць (для порівняння: у найпопулярніших банків України вартість розстрочки для позичальника в середньому становить 1,9-3%, плюс додатково стягується відсоток за користування кредитними коштами до 4%).
Розстрочка через сервіс Rulla для магазинів вигідніша, ніж навіть звичайна оплата, оскільки дозволяє не сплачувати комісію за еквайринг (до 2,5%). Rulla самостійно займається всією обробкою платежів та розрахунками з платіжними системами.
Збільшення середнього чеку та обсягу продажів
Розстрочка під 0% від Rulla дозволяє покупцям розтягнути дорогу покупку в часі без додаткових витрат, за рахунок чого багато хто може дозволити собі більше без шкоди для бюджету. В онлайн-продажах можливість простої оплати частинами значно підвищує конверсію з відвідувачів сайту у покупців.
Особливо актуальним це стає в сезон розпродажів – найактивніший час у рітейлі. Саме зараз покупці намагаються отримати максимум з акційних пропозицій і найбільш схильні пробувати нові платіжні інструменти, прагнучи вигідних покупок. Rulla надасть вашим клієнтам можливість купити ще більше товарів за найкращими цінами.
Хороша новина полягає в тому, що для підключення цього способу оплати магазинам не потрібна складна інтеграція. У середньому, підключення займає від кількох годин до кількох днів і є абсолютно безкоштовним.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас