Чого чекати від курсу цього тижня? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чого чекати від курсу цього тижня?

Валюта
940
Сегмент А в Європі помирає, але Toyota поки не відмовляється від нього. Третє покоління Aygo було представлено сьогодні в вигляді прототипу X Prologue. По суті, це концепт-кар, який дасть уявлення про те, що нас чекає в відношенні найменшого автомобіля компанії. На відміну від попередньої моделі, розробленої спільно з Peugeot і Citroën, новий Aygo повністю створений інженерами Toyota.
У концептуальному автомобілі особлива увага приділяється сміливому дизайну з масивними колесами і масивними крилами, які роблять його схожим на найменший кросовер у світі. Негабаритні легкосплавні диски, висувні дверні ручки і відносно невеликі бічні дзеркала не з’являться в серійній моделі, оскільки недавно був помічений прототип з меншими колесами, традиційними ручками і великими дзеркалами.
Як у типового концепт-кара, у Aygo X Prologue є кілька цікавих особливостей. Наприклад, дзеркала з обох сторін замінені камерами. Ззаду на бампері є кріплення для велосипеда, що ще більше підкреслює авантюрний характер концепт-кара. Незважаючи на те, що це крихітний автомобіль, Aygo має вбудований багажник на даху для збільшення місткості.

Салон на даний момент не розкривається, і Toyota поки тримає в секреті технічні характеристики. Ми знаємо, що абсолютно новий Aygo був спроектований і розроблений в Європі для Європи, де він, як і раніше, оснащуватиметься традиційним ДВЗ. В основу моделі лягла платформа TNGA-B, яка використовувалася в нещодавно доданих Yaris Cross, що дозволить Toyota домогтися необхідної економії і створити економічне обґрунтування для Aygo. Серійна модель, ймовірно, буде представлена до кінця року або на початку 2022 року, оскільки вже були виявлені прототипи, що демонструють передсерійний дизайн моделі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас