Чи захищені права приватного інвестора на фондовому ринку? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи захищені права приватного інвестора на фондовому ринку?

Особисті фінанси
537
Досягнення Moneyveo та її топменеджменту визнають не тільки українські експерти, але й міжнародна професійна спільнота. Так, Альона Андронікова, Group CEO нашої компанії, увійшла до топу 25 найкращих лідерок фінтех-сфери Європи
Альона АндроніковаРейтинг The Top 25 Women Leaders In Financial Technology Of Europe For 2021 проводився The Financial Technology Report – американським виданням, яке спеціалізується на дослідженнях та новинах фінансового ринку. Його представники зазначають, що за останній рік Європа демонструє значні трансформації та зростання у фінтех-секторі. І компанії, чиї представниці увійшли до топу 25 найкращих, знаходяться на передовій цих трансформацій.
Для формування рейтингу було опрацьовано сотні анкет номінанток. Фінальний топ 25 представники редакції The Financial Technology Report обрали на основі досвіду, кар’єрних та професійних досягнень, а також глибини спеціалізованих знань претенденток. До нього потрапили лідерки, які змогли очолити зміни в компаніях в умовах швидкої діджиталізації фінансової галузі, дедалі складнішого регуляторного ландшафту, зростання глобальної конкуренції та збільшення попиту споживачів на цифрові продукти. При цьому представлені у топі 25 спеціалісток використали свій досвід у продуктовій стратегії, маркетингу, залученні талантів, управлінні ризиками і розвитку бізнесу, щоб стимулювати зростання своїх компаній та розширення фінансової інклюзії.
У числі таких лідерок і Group CEO Moneyveo Альона Андронікова – єдина представниця української компанії. За час керування Альони Moneyveo збільшила фінансові показники в 10 разів та успішно розвинула marketplace кредитних продуктів. А у період пандемії Альона зуміла в дистанційному режимі вивести компанію на новий ринок, запустивши бізнес у В’єтнамі, ініціювала впровадження ряду нових технологічних продуктів і продовжила розвиток існуючих. До того ж Альона значно підвищила і трансформувала рівень соціальної відповідальності та EVP (Employee Value Proposition) Moneyveo
Тільки за 2020 рік під управлінням Альони Moneyveo була удостоєна нагород «Лідер року», «Вибір року», «Бренд року», «Зірка якості» тощо. Сама Group CEO увійшла до рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок ФінТеху», була названа однією з 25 найуспішніших жінок в українському бізнесі за версією «DS News». А за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» вона входить у перелік кращих менеджерів країни та лідерів фінансової галузі.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас