Українські банки отримали найбільший за 10 років прибуток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські банки отримали найбільший за 10 років прибуток

Фондовий ринок
382
У четвер, 29 квітня, Україна отримала нового міністра енергетики, і зробила крок у напрямку доступної нерухомості:
З Енергоатому в міністри. Верховна Рада 29 квітня підтримала кандидатуру Германа Галущенка на посаду міністра енергетики України — він став першим постійним міністром за понад рік роботи уряду Дениса Шмигаля. Нагадаємо, Галущенко з травня 2020 року обіймав посаду віце-президента Енергатому.
Багаті регіони. Хто після столиці? Державна служба статистики України оприлюднила попередні дані про доходи та витрати населення по регіонах у 2020 році. Найбільший дохід в 2020 році отримали кияни — 179,3 тис. грн за рік. Детальніше про тих, хто йде за столичними жителями. До речі, за повідомленням того ж Держстату, середня зарплата в Україні лише за березень 2021 року зросла на понад 1 тисячу гривень.
Ціна газу. Обганяємо країни ЄС. За результатами дослідження «Центру Разумкова», ціна газу в Україні з урахуванням доставки вже перевищила тарифи в європейських країнах. Загальний тариф на блакитне паливо в Україні досягає 9,99 гривні за кубометр (7,99+2). Це дорожче, ніж у Румунії, Угорщині та Латвії.
Чи буде тепліше гривні? Прогноз по курсу на травень. До третього місяця весни готуються не лише українці, а й ринок валют. Спеціально для Youtube-каналу Finance.ua експерт Олексій Козирєв розповідає про прогноз курсу валют на травень. Яким він буде і що вплине на його формування:
Крок у напрямку доступної нерухомості. В Україні створять єдину організацію з необхідним ресурсом для продовження програми забезпечення житлом українців. Верховна Рада схвалила в другому читанні відповідний законопроект № 5308. Відповідно до закону, Державна іпотечна установа приєднається до ПрАТ «Українська фінансова житлова компанія» («Укрфінжитло»). Останнє створили в 2020 році для виконання завдання президента щодо реалізації програми «Доступна іпотека».
Робота: надомна чи дистанційна. У чому відмінності? У 2020 році пандемія різко змінила наші реалії. Багато з нас перейшли на віддалений формат роботи. У лютому 2021 року почав діяти закон, який визначає, що таке дистанційна і надомна праця, гнучкий режим робочого часу, і дає компаніям законодавчу базу для провадження бізнесу в новому світі – всі подробиці в нашому матеріалі:

Про надомну і дистанційну роботу 😎

Мем за $430 тис. Одним з популярних інтернет-мемів є Disaster Girl — дівчинка з хитрою посмішкою, яка стоїть на тлі палаючого будинку.
Українські банки отримали найбільший за 10 років прибуток
Фотографію було зроблено в січні 2005 року батьком дівчинки під час тренувань пожежної команди з гасіння пожежі. Вона набула популярності в інтернеті в якості мему, а це обличчя додавали до інших фотографій стихійних лих і катастроф. Героїня мему «Дівчинка-катастрофа» днями продала його у вигляді токену NFT за $ 430 тис.
Більше цікавих історій в нашому телеграм-каналі: Finance_ukr
Підписуйтесь і читайте все найцікавіше. 😉
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас