10 млн га землі в Україні обробляється неофіційно – це шоста частина країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10 млн га землі в Україні обробляється неофіційно – це шоста частина країни

Аграрний ринок
388
Cascade Investment, холдингова компанія Білла Гейтса, створена на виручку від продажу акцій та дивідендів Microsoft Corp., перевела цінні папери на суму понад $2,4 млрд Мелінді Гейтс на наступний день після того, як пара оголосила про розлучення після 27 років шлюбу.
Як повідомляє WSJ, згідно з документом Комісії з цінних паперів і бірж, Мелінда Гейтс стала бенефіціарним власником 14,1 млн акцій Canadian National Railway на суму близько $1,5 млрд. Інвестиційна компанія також передала 2,94 млн акцій AutoNation Inc. на суму $309 млн.
Передані акції склали більш як 3% від загальної кількості акцій компанії AutoNation, найбільшого власника автосалонів в США. Передані акції Канадської національної залізничної компанії складають близько 2% від загального числа акцій транспортної компанії, розташованої в Монреалі.
Вона отримала 4,7% акцій Coca-Cola Femsa на суму $121 млн та 6,7% акцій Grupo Televisa на суму $386 млн. Наразі Мелінда Гейтс є одним з найбільших акціонерів двох найбільших компаній Мексики.

Довідка Finance.ua:

  • Засновник однієї з найбільших компаній сучасності Microsoft Білл Гейтс розповів, що розлучається з дружиною. Разом вони прожили 27 років у шлюбі.
Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на Finance_ukr та першими дізнавайтесь про новини у світі фінансів 🤫
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас