Ілон Маск розповів, якими криптовалютами володіє — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск розповів, якими криптовалютами володіє

Фінтех і Картки
1981
Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск є одним з найвідоміших шанувальників криптовалют в світі. Мільярдер неодноразово впливав на вартість цифрових валют, що свідчить про його роль у цій сфері, пише CNBC.
Бізнесмен раніше заявляв, що не варто вкладати все в криптовалюту. Маск зазначав, що справжня цінність – це створення продуктів і надання послуг, а не гроші в будь-якому форматі.
Лідер рейтингу Forbes зізнався, що володіє лише трьома цифровими монетами:
  • Bitcoin;
  • Ethereum;
  • Dogecoin.
До речі, про найцікавіші фінансові новини ми також пишемо в телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
Кілька разів протягом 2021 року Ілон Маск публікував фото свого цуценя породи шиба-іну в Твіттер, що, ймовірно, сприяло зростанню ціни цифрової монети Shiba inu. Однак він не купує цю криптовалюту.
Чому Ілон Маск підтримує Dogecoin? Те, що засновник Tesla підтримує Dogecoin – не новина. Він почав твітити про цю криптовалюту ще в 2019 році. Він навіть жартував, що в майбутньому Dogecoin може стати резервною валютою.
“Dogecoin був створений як жарт, щоб посміятися над криптовалютами. Доля любить іронію. Що може бути найбільш іронічним? Те, що криптовалюта, яка почалася з жарту, стане справжньою валютою”, – говорив Ілон Маск в травні.
Маск додав, що багато людей, з якими він спілкується на виробничих лініях Tesla або SpaceX (вони не є фінансовими експертами або технологами з Кремнієвої долини), володіють криптовалютою-мемом. За словами бізнесмена, тому він вирішив підтримати саме Dogе – це криптовалюта простих людей.
Актуальна вартість криптовалют, згідно з CoinDesk / на момент написання новини:
  • Bitcoin – 59 653 долари за монету;
  • Ethereum – 4083 долари за монету;
  • Dogecoin – 0,30 долара за монету.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас