Sony представила Xperia View VR - VR-гарнітуру для смартфонів Xperia — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony представила Xperia View VR - VR-гарнітуру для смартфонів Xperia

Технології&Авто
228
На Заході із запуску смартфона Xperia Pro-I компанія Sony представила ще й шолом віртуальної реальності Xperia View VR. Він став першим пристроєм Xperia в цій категорії – раніше Sony випускала лише VR-гарнітуру PlayStation VR. Однак у випадку з Xperia View VR мова йде не про самостійний продукт — для роботи в новинку необхідно встановити смартфон Xperia.
Гарнітура підтримує тільки смартфони Xperia 1 III і Xperia 1 II і ідеально підходить для роботи з ними. Sony стверджує, що Xperia View VR дозволяє переглядати “відео 8К HDR VR”, хоча це лише маркетинговий термін, оскільки роздільна здатність дисплеїв Xperia 1 III і Xperia 1 II відповідає 4К.
Sony представила Xperia View VR - VR-гарнітуру для смартфонів Xperia
Новинка забезпечує горизонтальний кут огляду в 120 градусів, а її лінзи мають гібридну структуру з високою ефективністю фокусування. Вона також має функцію регулювання відстані між лінзами, яка дозволяє користувачам налаштувати пристрій під себе. Для роботи з гарнітурою Sony представила спеціальний додаток Xperia View, який в зручному вигляді відображає список сумісних з гарнітурою додатків і інший VR-контент.
Sony представила Xperia View VR - VR-гарнітуру для смартфонів Xperia
Xperia View VR досить легко управляти завдяки вирізам, що забезпечує прямий доступ до клавіш камери і регулювання гучності на Xperia 1 III і Xperia 1 II, тому окремий контролер для роботи з пристроєм не потрібний. Вартість нової VR-гарнітури Sony становить $260.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас