Новий електротягач Toyota розганяється до 25 км/год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий електротягач Toyota розганяється до 25 км/год

Технології&Авто
1991
Електромобілі вже почали експансію на ринок автомобілів з ДВЗ, але пройде ще багато років, перш ніж вони будуть панувати на дорогах. У всякому разі, в Європі і в США. Разом з тим тотальна електрифікація змінить і інші галузі, зокрема авіацію. На цю мету і служить нова розробка від «Тойоти».
Повністю електричний тягач (3TE25) розроблений силами Toyota Industries Corporation, а не Toyota Motor, хоча обидві компанії належать до Toyota Group. Раніше в цьому році Міністерство землі, інфраструктури, транспорту та туризму Японії визначило 21 аеропорт, який буде працювати над скороченням викидів CO2. Новий тягач Toyota допоможе в цьому.
Компанія заявляє, що трактор працює нарівні з бензиновими аналогами, забезпечуючи таке ж тягове зусилля, швидкість руху і здатність долати підйоми. Максимальна швидкість становить 25 кілометрів на годину. Акумуляторна батарея має ємність в 600 ампер-годин, однак далекобійність в прес-релізі не вказується, позаяк вона сильно залежить від тяжкості вантажу, взятого на буксир.
Стандартне обладнання для електромобіля включає світлодіодну фару спереду і ззаду і багатофункціональний дисплей. Батарейний тягач вже надійшов у продаж: його реалізацією займається дилерська мережа Toyota L&F в Японії. Ймовірно, це лише один з кількох нових екологічно чистих автомобілів, які будуть впроваджуватися в авіаційну промисловість найближчими роками.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас