Правильна картка з бонусом 1000 грн — Кредобанк випустив картку для будь-яких виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Правильна картка з бонусом 1000 грн — Кредобанк випустив картку для будь-яких виплат

Фінтех і Картки
2271
За статистикою, сьогодні в Україні приблизно 9 із 10 банківських транзакцій здійснюються в безготівковій формі, у першу чергу — за допомогою платіжних карток. А безконтактною оплатою за допомогою смартфонів тільки за перший квартал 2021 року українці провели транзакцій на 119,0 млрд грн.
Однак далеко не всі споживачі задоволені своїми банківськими картками. Одних не влаштовує висока вартість обслуговування, інші скаржаться на недостатній функціонал.
Нещодавно на українському ринку з’явилася нова дебетова картка, здатна закрити більшість споживчих запитів, — Правильна картка від Кредобанку.        
Кому буде цікава Правильна картка?
Нова карткова програма, яку розробив Кредобанк, підійде всім, кому потрібна проста, зручна в роботі й безкоштовна в обслуговуванні платіжна картка.
Правильна картка — гарний вибір для тих, кому доводиться працювати не тільки з українськими гривнями, а й з доларами, євро чи польськими злотими.
Подорожі за кордон, обмінні операції, перекази, оплата комунальних платежів, онлайн-купівлі, безконтактні платежі — у всіх цих випадках Правильна картка буде одним із найвигідніших рішень. Її можна використовувати як зарплатну картку, а також для одержання стипендії, пенсії та різних соціальних виплат.
Очевидні переваги Правильної картки
1. Оформлення та видача платіжних карток здійснюються безкоштовно. Можна замовити Правильну картку бажаної міжнародної платіжної системи — VISA або Mastercard.
2. Кредобанк не стягує плату за обслуговування картки. Жодних умов і обмежень немає, навіть якщо користуватися нею кілька разів на рік.
3. Поповнення і зняття грошей у будь-яких банкоматах України до 100 000 грн на місяць (50 000 грн у банкоматах, 50 000 грн у касах Кредобанку) без комісії.
4. У пакеті Правильна картка Кредобанк надає кожному клієнтові п’ять рахунків: один гривневий, три валютні й один ощадний (під 6% річних на залишок коштів). Разом з основною гривневою карткою клієнтові безкоштовно надається одна валютна картка. Одержувач сам вибирає вид валюти — долари, євро, злоті. Якщо користувачеві потрібні всі три валютні картки, дві можна замовити додатково (термін виготовлення — до 10 днів, вартість однієї додаткової картки — 100 грн).
5. Використовуючи Правильну картку, можна вільно отримувати й відправляти грошові перекази, а також конвертувати валюту через онлайн-банкінг без комісій і за більш вигідним курсом, ніж у відділеннях банку.
6. Правильна — це картка іноземного банку в Україні, яку можна використовувати для розрахунків за кордоном. Ті, кому доводиться часто бувати в Польщі, можуть безкоштовно користуватися місцевими банкоматами PKO Bank Polski.
7. Правильна картка із чипом підтримує технологію PayPass або Visa payWave. За їх допомогою можна проводити безконтактні платежі — просто підключайтеся до Google чи Apple Pay.
8. У разі оформлення Правильної картки автоматично відкривається ощадний рахунок. Це означає, що на залишок суми будуть щомісяця налічуватися відсотки — 6% річних.
9. Відмінна особливість Правильної картки — вертикальний дизайн. Таке рішення спрощує її використання, оскільки не потрібно щоразу думати, яким боком вставляти картку в банкомат або прикладати до термінала.
10. За активне користування карткою Кредобанк виплатить кожному клієнтові бонус у розмірі 1000 грн. Щоб їх одержати, потрібно щомісяця поповнювати рахунок на суму від 6000 грн і здійснювати платежі на суму від 3000 грн. При цьому поповненням картки вважається і одержання зарплати, стипендії чи пенсії. Перші бонусні 500 грн нараховуються через 3 місяці користування, другі 500 грн — ще через 3 місяці.
Люди, які планують замовити дебетову Правильну картку, часто запитують, чи передбачений у цій програмі кредитний ліміт?
Кредобанк надає кредит через 3 місяці після початку користування Правильною карткою— кожен клієнт одержить персональну пропозицію.    
 
Як оформити дебетову картку?
Найбільш простий і швидкий спосіб — замовити платіжну картку онлайн на сайті банку pravylna.kredobank.com.ua.
Клієнтові пропонується заповнити електронну заявку, у якій потрібно вказати ім’я, прізвище і номер телефону.
Після відправки запиту зателефонує менеджер. Співробітник банку узгодить питання, які стосуються самої карточки, а також зручного часу й місця її отримання.
Щоб забрати картку, потрібно прийти в будь-яке погоджене відділення з паспортом та ідентифікаційним кодом, а якщо ці документи завантажені в Дію — достатньо взяти із собою тільки смартфон. Видача Правильної картки може бути здійснена в день подання заявки.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас