Кар’єрні висоти: Топ-5 високооплачуваних вакансій жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кар’єрні висоти: Топ-5 високооплачуваних вакансій жовтня

Особисті фінанси
1066
Якщо хочете бути успішним і отримувати гідну заробітну плату, потрібно багато працювати, і що не менш важливо – правильно вибрати професію. Finance.ua, як портал, що стежить за ринком праці, дізнався від сайту robota.ua про вакансії з солідною грошовою винагородою.
В нашому телеграм-каналі Finance_ukr читайте більше порад та лайфхаків щодо пошуку роботи. Підписуйтесь і завжди будьте напоготові!
Провідний маркетолог в «АСА-Плюс» (Київ). Шукають працівників з досвідом роботи від 5-ти років. В обов’язки фахівця входитиме, зокрема: розробка концепції житлового комплексу; розробка маркетингової стратегії просування житлового комплексу – планування бюджету; підбір підрядників для реалізації маркетингової стратегії за критеріями вартості послуг і якості реалізації поставлених завдань; регулярна взаємодія з підрядниками і контроль виконання завдань; розробка стратегії, контент-плану і контроль ведення бізнес-сторінок ЖК в соціальних мережах (Facebook, Instagram); аналітика рекламних кампаній, аналіз ключових показників; регулярне складання фінансового звіту.
Роботодавець пропонує зарплату на позиції – 120 000 грн.
Фінансовий директор (Київ). Очікування від кандидатів: економічна освіта; від 7-ми років аналогічного досвіду роботи (фінансового, бухгалтерського обліку, корпоративного обліку, аудиту, оподаткування тощо); кваліфікація ACCA/CPA; досвід чи добре знання місцевих податкових вимог і вимог до звітності; практичний досвід складання звітності за стандартами IFRS і US GAАP; сильні організаційні, аналітичні та управлінські навички – знання англійської мови (вільно).
Компанія пропонує: заробітну плату – 160 000 грн; соцпакет; медичне страхування; участь в розвитку компанії на ринку України.
Керівник проєкту в ABC development (Київ). Вакансія зацікавить кандидатів, у яких вже є реалізовані подібні проєкти (висотні будинки, комплекси невисоких житлових будинків або котеджні містечка); які мають досвід роботи в службі замовника або будівельної компанії не менше 3-х років (бажано висотні будинки або житлові комплекси); мають досвід управління командою і ресурсами; мають досвід ведення оперативного та фінансового обліку; знають основи проєктування та будівництва.
Компанія пропонує: зарплату – 100 000 грн + бонус; роботу в команді професіоналів; можливість професійного росту; зручну локацію офісу (центр міста).
Рієлтор, брокер, менеджер з продажу, експерт з первинної нерухомості в The Capital (Київ). Кандидати, які пройдуть відбір, можуть розраховувати на: високий відсоток від угод і бонуси; велику клієнтську базу; навчальні тренінги; кар’єрний ріст; корпоративи; поїздки за кордон в дружному колективі; зарплату – 100 000 грн (дохід залежить від продуктивності, мотивації та цілі).
Керівник відділу рекрутингу IT в MDConsult (Київ). Необхідні знання: досвід управління командою рекрутерів від 2 років, 3+ років досвіду роботи у сфері IТ рекрутингу; управління процесом повного циклу рекрутингу, забезпечення високої якості відбору кандидатів; Google Suite, ATS; аналітичні здібності, гнучкість мислення, здатність працювати в динамічних умовах; англійська – Upper-Intermediate.
Що пропонує компанія: зарплату – 3 000-4 500$; роботу в комфортабельному офісі, повну зайнятість; можливість реалізувати управлінські амбіції; перспективу росту до Head of recruiting department; курси англійської в офісі; медичне страхування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас