всеМожу від ПУМБ - найкраща кредитна карта третього кварталу 2021 за версією Prostobank Awards — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

всеМожу від ПУМБ - найкраща кредитна карта третього кварталу 2021 за версією Prostobank Awards

Кредит&Депозит
40
Кредитна карта Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) всеМОЖУ стала кращою в номінації «Кращі кредитні картки в третьому кварталі 2021» за версією Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг».
Журі відзначило кредитну карту ПУМБ за зручні та вигідні умови – безкоштовне обслуговування карти, безкоштовне зняття кредитних коштів у всіх банкоматах України та світу, зручний пільговий період до 62 днів, а також мінімальний обов’язковий відсоток погашення кредиту всього 3% (+ комісійні платежі).
«Головна перевага кредитної картки всеМожу – зручні умови та зрозумілі тарифи. Немає ніяких прихованих платежів, обов’язкових страховок тощо – все прозоро, і вигідно. У ПУМБ – один з найбільших пільгових періодів по кредитній картці (до 62 днів) – за умови повернення кредитних коштів до 30 числа наступного місяця клієнт не сплачує відсотки. Крім того, у всеМОЖУ є й інші бонуси. Наприклад, безкоштовне зняття кредитних готівкових коштів в банкоматах України та за кордоном, тримісячна безвідсоткова розстрочка в магазинах-партнерах тощо. Все це приваблює і клієнтів, і експертів фінансового ринку, які вибирають кредитні продукти ПУМБ»
Оцінка карт-номінантів проводилася за шістьма критеріями: доступність кредитних продуктів, максимальна сума кредиту, пільговий період, умови погашення кредиту, клас карти та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохіди.
Кредитну карту всеМожу вже вибрали і активно користуються понад 800 тисяч клієнтів ПУМБ. Детально ознайомитися з умовами користування і замовити карту ПУМБ всеМожу можна за посиланням.
Також, нагадуємо, що кредитна карта всеМожу увійшла до трійки лідерів номінації «Краща кредитна карта року» за версією премії FinAwards 2021.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас