Таїланд відкриється для туристів із 46 країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таїланд відкриється для туристів із 46 країн

Світ
660
Таїланд оголосив, що з 1 листопада відкриє свої кордони для туристів із 46 країн світу, Україна до цього списку не увійшла.
Про це повідомляється на сайті МЗС Таїланду.
Серед країн, громадянам яких дозволено в’їжджати до королівства: Австралія, Австрія, Бахрейн, Бельгія, Бутан, Бруней, Болгарія, Камбоджа, Канада, Чилі, Китай, Кіпр, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Японія, Латвія, Литва, Малайзія, Мальта, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Польща, Португалія, Катар, Саудівська Аравія, Сінгапур, Словенія, Південна Корея, Іспанія, Швеція, Швейцарія, ОАЕ, Велика Британія, США, Гонконг.
Повністю вакциновані мандрівники мають заздалегідь провести 21 день поспіль у цих країнах, якщо тільки Таїланд не був початковим пунктом їхнього відправлення. Крім того, прибути до країни туристи мають лише літаком.
Туристи також мають отримати негативний результат ПЛР-тесту не більш як за 72 години до прильоту в Таїланд, а також мати при собі поліс страхування від коронавірусу з покриттям не менше $50 000 та підтверджену бронь готелю.
Після прибуття до країни мандрівники мають здати ще один ПЛР-тест. Якщо він буде негативний, вони зможуть подорожувати країною далі без карантину. До результату відвідувачі мають залишитися на одну ніч в одному із зазначених готелів. Також вони мають завантажити додаток, який відстежуватиме їхнє місцезнаходження.
Раніше прем’єр-міністр Таїланду розпорядився припинити комендантську годину в 17 провінціях, включно із Бангкоком, із 31 жовтня, щоб підтримати відновлення відкриття країни для повністю вакцинованих іноземних туристів 1 листопада.
Водночас розважальні заклади, зокрема паби, бари і караоке поки залишаться закритими. Очікується, що їх відкриють до 1 грудня.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас