NFT-кристали від платформи Snark.art продали більш ніж за $4 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

NFT-кристали від платформи Snark.art продали більш ніж за $4 млн

Світ
478
Платформа Snark.art за три дні розпродала NFT-колекцію Organic Growth: Crystal Reef від художників Майкла Джу і Данила Криворучка, заробивши більше ніж $4 млн. Про це ForkLog повідомили автори проєкту.
За словами творців колекції, фінальний вигляд кожного з кристалів залежить від історії криптовалютних акаунтів власників і може бути придбаний тільки після семи транзакцій або через два місяці після першої покупки.
Стартова вартість Organic Growth: Crystal Reef на офіційному сайті проєкту становила від 0,10301 ETH (близько $350) за одиницю. Вторинні продажі будуть доступні на платформі OpenSea.
Через два місяці після старту продажів всі кристали об’єднають в єдиний витвір мистецтва у вигляді кристалічного рифу.
3% виручки від продажів Organic Growth: Crystal Reef творці колекції направлять на проведення досліджень в галузі морської екології та природоохоронної біології, які курирує лабораторія Дженніфер Сміт, професора інституту океанографії Скріппса при Каліфорнійському університеті в Колумбії.
80% пожертвувань піде на фінансування поточних досліджень лабораторії та моніторинг змін коралових рифів, викликаних хвилями і глобальним потеплінням.
20% отриманої суми вчені планують витратити на публікацію досліджень про нові види океанічних безхребетних.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас