Кому айфон? Moneyveo запустила нову акцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Кому айфон? Moneyveo запустила нову акцію

Кредит&Депозит
271
Кому айфон? Moneyveo запустила нову акцію
Усі поціновувачі айфонів, тремтіть від хвилювань! Адже у фінтех-компанії Moneyveo нова акція! З 13 по 31 жовтня включно клієнти Moneyveo мають нагоду взяти участь у розіграші п‘яти новеньких iPhone 13. Для цього знадобиться оформити кредит – Smart або Comfort – на суму від 7000 грн. Розіграш відбудеться 8 листопада, а імена переможців будуть оголошені на сайті сервісу в розділі новин. Акція діятиме на всій території України (за винятком тимчасово окупованих територій). Деталі на moneyveo.ua.
Запалювати вогонь у серцях своїх клієнтів для команди Moneyveo – це невід’ємна складова комунікативної стратегії. Щоб втримати користувача, сервіс має бути не лише зручним, а й креативним та дружнім. Тому в компанії постійно створюють цікаві акції з розіграшами крутих подарунків і незабутніх вражень для своїх клієнтів.
«Наші Красави живуть в моменті, отримуючи задоволення – а ми їм в цьому допомагаємо! – розповів комерційний директор сервісу Максим Параска. – Так, ми не вперше розігруємо айфони, але наші клієнти їх хочуть! Хто ми такі, щоб не дати їм бажане?! Втілюйте мрії разом з Moneyveo!»
Згідно з умовами акції «Заціни підгон: бери від 7 тис. – виграй iPhone!», клієнтам потрібно оформити у Moneyveo кредит на суму від 7000 грн у період з 13.10 по 31.10.2021. 8 листопада рандомним чином буде визначено 5 власників гаджетів. А відео розіграшу буде доступне на YouTube-каналі Moneyveo.
Щасливчикам обіцяють додатково зателефонувати.
Нагадаємо, нещодавно у Манівео було визначено трьох власників річних доходів на суми понад 100 000 грн кожний (108 000, 144 000 і 180 000 грн). А у серпні компанія оголосила імена переможців акції “Заміни свій телефон на 12-й iPhone!”: троє щасливчиків отримали новенькі фіолетові iPhone 12. А поки Манівео готує для своїх клієнтів запальні пропозиції, поспішіть взяти участь в акції та виграти крутий iPhone 13!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас