Apple представила нову лінійку MacBook Pro і третє покоління AirPods — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представила нову лінійку MacBook Pro і третє покоління AirPods

Технології&Авто
1510
Компанія Apple на презентації 18 жовтня представила AirPods третього покоління, розумні колонки HomePod Mini, нові 14 і 16-дюймові MacBook Pro.
AirPods
Навушники AirPods третього покоління вперше з 2016 року змінили форм-фактор: тепер ніжки стали набагато коротші, ніж раніше і не мають силіконових вкладишів. За ціною 179 дол. вони будуть доступні в продажу з 26 жовтня.
Apple представила нову лінійку MacBook Pro і третє покоління AirPods
Навушники стали стійкі до води та поту. Заряду акумулятора вистачає на 6 годин безперервного прослуховування музики. AirPods третього покоління підтримують «просторове аудіо» і об’ємний звук Dolby Atmos.
В компанії підкреслюють, що ще більше покращили якість роботи вбудованого в навушники мікрофона. Нова лінійка AirPods «має AAC-ELD чудовий мовний кодек, який забезпечує якість голосу у Full HD».
HomePod Mini
Apple оновила лінійку «розумних» колонок HomePod mini. До стандартного білого і чорного кольору додали синій, червоний і жовтий. Компанія не міняла «залізо» в колонці.
Apple представила нову лінійку MacBook Pro і третє покоління AirPods
В даному випадку Apple конкурує з іншими відомими виробниками «розумних» колонок. «Розумні» динаміки Nest Mini від Google мають варіанти синього та оранжевого кольорів. Також є синя колонка Echo Dot від Amazon та деякі унікальні кольори на тему тварин пропонує серія Echo Dot Kids.
Нові різнобарвні колонки Apple коштують стільки ж, як і раніше — 99 дол., і будуть доступні для замовлення в листопаді.
MacBook Pro
Наостанок Apple представила абсолютно нову лінійку MacBook Pro, доступну в 14-дюймових та 16-дюймових моделях. В лептопах компанія замінила TouchBar на кілька фізичних клавіш. Лептопи пропонуються з об’ємом оперативної пам’яті до 64 Гб і вбудованої пам’яті до 8 Тб.
14-дюймовий MacBook Pro оснащений чіпами Apple M1 Pro і Max, вирізом зверху екрану під веб-камеру 1080р та має більший вибір портів на додаток до стандартних Thunderbolt. Зокрема, лептоп має порт HDMI, SD кардрідер і роз’єм MagSafe 3 для зарядки.
Пристрій має 14,2-дюймовий дисплей ProMotion на 120 Гц, який Apple називає «Liquid Retina Pro XDR». Він має більш тонкі рамки, ніж попереднє покоління. Роздільна здатність дисплея складає 3024×1964 пікселів.
Акумулятор 14-дюймового MacBook Pro забезпечує до 17 годин відтворення відео та до 11 годин роботи в інтернеті в бездротовій мережі. Вартість 14-дюймової моделі починається від 1999 дол. В топовій комплектації 8 ТБ SSD, 64 ГБ оперативної пам’яті, процесор M1 Max 14-дюймовий MacBook Pro коштуватиме 5899 дол.
Apple представила нову лінійку MacBook Pro і третє покоління AirPods
16-дюймовий MacBook Pro важить 2,1 кг і має товщину 16,8 мм з 16,2-дюймовим дисплеєм. Сенсорна панель замінена фізичними клавішами, а на правій стороні є порт HDMI на додаток до порту Thunderbolt 4 та слота SD.
Крім того, зліва розташований роз’єм для навушників та двох портів Thunderbolt 4. Роздільна здатність екрану 3456×2234 пікселів.
Акумулятор 16-дюймового MacBook Pro забезпечує до 21 годин відтворення відео, та до 14 годин роботи в інтернеті в бездротовій мережі. Вартість 16-дюймової моделі стартує від 2499 дол.
В топовій комплектації: 8 ТБ SSD, 64 ГБ оперативної пам’яті, процесор M1 Max 16-дюймовий MacBook Pro коштуватиме 6099 дол.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас