Нові можливості: 5 незвичайних вакансій жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові можливості: 5 незвичайних вакансій жовтня

Особисті фінанси
562
Finance.ua як портал, що стежить за ринком праці, дізнався від rabota.ua про вакансіїї для тих, хто розпочинає свою кар’єру або задумується над тим, щоб змінити сферу діяльності.
Біркувальник ювелірних виробів у «Тріумф» (Рубіжне). Досвід роботи не обов’язковий. Очікування від кандидатів: чесність, порядність, відповідальність; хороший зір; бажання розвиватися та освоювати нові навички; посидючість; здібності до навчання; увага до деталей; бажання та вміння працювати в команді. Вітаються: хобі, захоплення, наприклад: робота руками з дрібними деталями.
Пропонується: офіційне працевлаштування; конкурентна заробітна плата; графік роботи: пн-пт, з 8.00 до 17.00, сб, нд – вихідні дні.
Менеджер з листування в Traff Technologies (Київ). Арбітражна команда шукає менеджера з листування з клієнтами. Побажання до кандидатів: відповідальне ставлення до роботи; віддача; досвід у продажах понад рік.
Умови: оплачуване стажування – 350 грн/день, триває 7 днів; зарплата виплачується раз на 10 днів; графік: пн-пт, з 11.00 до 19.00, сб – з 13.00 до 17.00; нд – вихідний; три перерви протягом дня.
Пробопідготовник у SGS Ukraine (Одеса). Портрет ідеального кандидата: відповідальний, міцний, без шкідливих звичок. Обов’язки: підготовка проб у лабораторії мінеральних ресурсів.
Пропонується офіційне оформлення.
Воскувальник (ювелірне виробництво) у SOVA (Київ). Вимоги: досвід роботи від 1-го року. Обов’язки: воскування; контроль розмірного ряду; контроль якості; уміння програмувати та підбирати режими воскових інжекторів; набір воскових ялинок.
Пропонується: офіційне працевлаштування з 1-го робочого дня; мотиваційна заробітна плата з гарантованим мінімумом; корпоративне житло; медичне страхування; професійне навчання і розвиток; значні знижки на ювелірні прикраси українського виробництва; подарунки від роботодавця; запальні корпоративи.
Концертмейстер у «Весняночка» (Запоріжжя). Розглядаються кандидати з досвідом роботи від 1-го року та спеціальною освітою.
Роботодавець пропонує: офіційне працевлаштування; соцпакет; ставку; обладнані танцювальні зали, окреме приміщення; заняття ведуться у супроводі фортепіано (навчальний процес); дружний творчий колектив.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас