Vivo придумала новий спосіб приховати підекранну камеру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo придумала новий спосіб приховати підекранну камеру

Технології&Авто
770
Незважаючи на те, що смартфони з підекранними камерами вже доступні у продажу, технологія не відрізняється високою якістю і викликає багато питань.
Схоже, vivo планує вирішити проблему з видимістю самої камери під дисплеєм. У великому 32-сторінковому документі виробник пропонує помістити прямо над камерою значок індикатора заряду.
Проблема підекранних камер в тому, що через конструктивні особливості їх видно неозброєним оком. Будь-який значок приховає наявний недолік, а користувач буде насолоджуватися повноекранним дисплеєм без вад. Якщо смартфон повернути горизонтально, на місці індикатора заряду з’явиться інший значок. Після активації самої камери необхідність в прихованості відпаде, а значить, об’єктив зможе зібрати необхідну кількість світла для створення якісної фотографії.
Vivo придумала новий спосіб приховати підекранну камеру
Оскільки ідея поки що не втілена, немає жодних гарантій, що китайський виробник коли-небудь випустить щось подібне. Цілком можливо, що першим смартфоном vivo з підекранною камерою стане NEX 4, вихід якого очікується в 2022 році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас