Юнекс Банк і Київська школа економіки підписали меморандум про партнерство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юнекс Банк і Київська школа економіки підписали меморандум про партнерство

Особисті фінанси
45
Юнекс Банк і Київська школа економіки підписали меморандум про партнерство
На початку жовтня АТ «Юнекс Банк» і Київська школа економіки підписали меморандум про партнерство. В рамках співпраці запланована реалізація кількох проектів. Освітня складова яких буде спрямована як на студентську аудиторію, так і на представників банківського і фінансового секторів. Зокрема, планується провести декілька круглих столів з метою обговорення актуальних інновацій на банківському ринку, а також кілька позааудиторних студентських активностей.
«Я переконаний, що найкращі стратегічні інвестиції – це інвестиції в освіту. По-справжньому успішними можуть бути тільки ті держави і проекти, які роблять ставку саме на освіту. Юнекс Банк, заснований в 1993 році, має багату історію і якісну експертизу. Але, що набагато важливіше, при цьому є молодою та інноваційною фінустановою. У цьому, впевнений, у нас багато спільного зі студентами та викладачами Київської школи економіки», – говорить голова правління Юнекс Банку Іван Світек.
За його словами, в сучасних умовах бізнес, особливо банківський, має дуже швидко змінюватися, щоб відповідати вимогам та викликам часу.
«Фінансовий сектор змінюється з неймовірною швидкістю. Криптовалюта, стрімке зростання популярності інвестицій в цінні папери, Open Banking – це лише найпомітніша частина глобальних змін. Те, що кілька років було доступно небагатьом, зараз може отримати в смартфоні будь-який житель планети. Дуже важливо не ігнорувати ці тренди, а рухатися в ногу з ними. Я впевнений, що колаборація з Київської Школою Економіки – невеликий, але важливий крок у цьому напрямку. А наше партнерство в рівній мірі буде корисним для Юнекс Банку, КШЕ та української економіки в цілому», – резюмував Іван Світек.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас