Шмигаль відповів щодо термінів траншу МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль відповів щодо термінів траншу МВФ

Казна та Політика
573
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль поки не може назвати термінів надання Міжнародним валютним фондом траншу кредиту Україні. Відбувається плідний діалог.
Про це Шмигаль заявив під час виступу на Київському міжнародному економічному форумі, який транслювався на Youtube.
«Гроші люблять тишу, всі це знають. У нас дуже плідний діалог, сьогодні триває місія, і я не маю повноважень робити будь-які стейтменти стосовно цього приводу», — сказав він у відповідь на питання щодо траншу.
За його словами, Україна має абсолютно позитивну співпрацю з МВФ. «Ми виконали абсолютно всі макропоказники», — сказав Шмигаль і додав, що в липні було ухвалено 12 законів з Меморандуму з МВФ.
«Ми працюємо з МВФ, ми працюємо з Європейською комісією і маємо позитивний стейтмент щодо отримання макрофінансової допомоги буквально в найближчі, я не буду казати дні, але тижні», — заявив прем’єр.
Відзначимо, 14 вересня прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що черговий транш МВФ повинен надійти до України в кінці листопада або початку грудня.
Нагадаємо, 21 вересня в Україні розпочала роботу місія Міжнародного валютного фонду. Місія працюватиме в онлайн-режимі. Очікується продовження обговорень з владою України першого перегляду програми, підтримуваної МВФ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас