Tinder випускає віртуальну валюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tinder випускає віртуальну валюту

Фінтех і Картки
478
Tinder випускає віртуальну валюту, щоб спонукати користувачів проводити більше часу в додатку і витрачати в ньому реальні гроші, пише Bloomberg.
У чому суть? Спочатку доступні поки тільки в Австралії «монети» можна отримати, якщо користувачі підтримують активність на платформі або оновлюють свої профілі. Їх також можна купити за звичайні гроші.
Потім монети можна використовувати для розширення профілю користувача, набуваючи привілеї, такі як Супер Лайки або Бонуси, які можуть збільшити шанси знайти хорошу пару.
Додатки для знайомств зазвичай працюють за моделлю freemium, надаючи базові послуги безкоштовно і заробляючи гроші, коли користувачі купують підписку або платять за додаткові функції, такі як розкриття людей, які проявили взаємний інтерес один до одного, і застосування більш деталізованих фільтрів для звуження кола знайомств.
Валюта в додатку, яка буде доступна пізніше цього місяця, є частиною зусиль Tinder для створення багатшого досвіду для людей онлайн, що виходить за рамки традиційного методу «проведіть пальцем вправо» для пошуку партнера.
Компанія Tinder, що належить Match Group Inc., очікує, що віртуальна валюта надасть більше можливостей для заробітку. Фінансовий директор Гері Свідлер заявив під час звіту про доходи компанії за другий квартал, що «схильність користувачів Tinder до оплати значно покращилася».
Компанія очікує, що монети «відіграватимуть важливу роль у розвитку досвіду Tinder і стануть популярними, тому що віртуальна валюта корисна в контексті дарування цифрових товарів», — сказав Свідлер в заяві для Bloomberg.
Віртуальна валюта буде «особливо добре сприймтися користувачами в Азії, які менше звикли до продуктів підписки», — стверджує Свідлер.
Tinder протестував валютну функцію на невеликих ринках у другому кварталі і був натхнений результатами, сказав генеральний директор Match Group Шар Дубей під час звіту компанії про доходи за другий квартал у серпні.
Tinder спочатку запускає віртуальну валюту в Австралії, тому що це ринок, який представляє глобальну базу користувачів додатку.
Відзначимо, акції Match Group зросли приблизно на 5% в цьому році в порівнянні із зростанням індексу S&P 500 на 16%.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас