ТОП-5 жовтневих вакансій для старту кар’єри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 жовтневих вакансій для старту кар’єри

Особисті фінанси
452
Finance.ua як портал, що стежить за ринком праці, розповідає, як змінилася кількість резюме та які вакансії пропонують для старту кар’єри.
Тож якщо ви мрієте про серйозну роботу та швидкий кар’єрний старт, до вашої уваги добірка жовтневих стажувань від robota.ua.
Стажист за напрямом аналітики у Vodafone Україна (Київ)
Компанія, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямах діяльності, запрошує на стажування. Основні вимоги: студент 4-6 курсу або випускник вищої школи 2020-2021; просунутий рівень MS Excel; знання основ SQL, Python/R та Tableau/Power BI (буде перевагою); зацікавленість профільними курсами, досвід участі в різних проєктах/програмах; англійська – Intermediate та вище.
_На що може розраховувати стажист:_6 місяців оплачуваного стажування; офіційне працевлаштування; конкурентну заробітну плату; корпоративний мобільний зв’язок; гнучкий графік роботи та віддалені робочі дні; можливості для професійного розвитку та особистого зростання; Mindfulness програму та безліч спільнот на будь-який смак (бігова команда, малювання, волонтерство, інтелектуальні ігри тощо); професійних кураторів та досвідчених випускників минулих років, які стануть кращими друзями; цінності компанії, що мотивують.
Продавець-консультант ТРЦ RESPUBLIKA (м. Теремки) у «ВКФ «ВВ» (Київ)
Компанія – лідер з постачання канцтоварів та товарів для творчості й розвитку, шукає працівників. Портрет ідеального кандидата: творча особистість (знання художніх матеріалів і технік роботи з ними буде плюсом); приємний у спілкуванні, активний, вміє знаходити спільну мову з людьми; хоче навчитися нового та відкритий до нових знань; володіє грамотною мовою, ввічливий, акуратна зовнішність; має досвід проведення художніх майстер-класів (буде плюсом).
Пропонується: офіційне працевлаштування з першого робочого дня; повний соціальний пакет згідно КЗпП України (оплачувані лікарняні, 24 к. д. відпустки); гідний рівень зарплати з простою системою мотивації та можливістю впливати на свій рівень зарплати (ставка + бонуси); зручний графік роботи: 8-годинний робочий день без перепрацювань.
Intern: Junior ERP Business Analyst (Microsoft Dynamics) в INNOWARE (Київ)
Українська компанія, яка спеціалізується на впровадженні ІТ-рішень, оголошує набір в групу стажування для майбутніх аналітиків із впровадження ERP-системи Microsoft Dynamics 365 BC. Стажування триватиме 2,5 місяці: з 12 жовтня до 21 грудня 2021 року. Набір групи проводиться до 8 жовтня включно. Навчання проходить online, 1 раз на тиждень організовуються зустрічі в офісі компанії.
Шукають випускників і студентів 5-6 курсів за економічними та ІТ-напрямами, зацікавлених у сучасних технологіях і бізнес-процесах; з аналітичними та логічними здібностями; з базовими знаннями баз даних або Excel; зі знанням англійської мови на рівні Upper-Intermediate або вище.
Стажист у фінансовий відділ у Nestle Ukraine (Львів)
Міжнародна компанія у сфері виробництва харчових продуктів та напоїв відкриває вакансію. Основні вимоги до кандидатів: освіта (економіка/бухгалтерський облік/фінанси/міжнародні відносини; добре знання MS Office (особливо Excel); гарні аналітичні здібності; організаційні та комунікативні навички; вміння працювати в команді; знання англійської мови (вільно); знання інших мов буде перевагою.
Пропонується: конкурентна оплата праці та соціальний пакет; залученість до різноманітних подій та проєктів; широкий спектр можливостей для професійного розвитку.
Маркетинг-інтерн в SearchEva (Київ)
Маркетингове агентство, яке займається просуванням цікавих проєктів на ринок США зі спеціалізацією в SEO та органічному трафіку з соціальних мереж, шукає в команду Content Marketing Manager для розвитку проєктів. Розглядають кандидатів без досвіду роботи.
Очікування від претендентів: рівень англійської – Advanced (C1), зокрема, розмовний; досвід написання чітких листів і контенту для ЦА; перфекціонізм у виконанні завдань; вміння структурувати інформацію, робота з файлами в Excel; досвід роботи в SEO та інтернет-маркетингу (буде плюсом).
Пропонується: віддалена зайнятість; гнучкий графік роботи, 6-8 годин на день (обговорюється на співбесіді); навчання необхідним прийомам інтернет-маркетингу; зарплата залежить від рівня знань.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас