Ти – Можеш! Альфа-Банк надихає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ти – Можеш! Альфа-Банк надихає

Особисті фінанси
61
Протягом всього останнього року Альфа-Банк Україна динамічно змінювався і змінював уявлення про сучасний банкінг та сервіс: запустив новий цифровий банк Sense SuperApp, який менш ніж за рік набрав мільйон унікальних користувачів, картку Cameleon з нескінченним пільговим періодом і не збирається знижувати темп.
«Ти – Можеш!» – це масштабна комунікаційна кампанія, яка надихає на віру в себе. Сьогодні Альфа-Банк – це сильний і надійний партнер, який підтримує клієнта, закликає до дії та надихає на успіх.
За креатив і реалізацію стратегії відповідала команда агентства «Badoev ID».
Нова філософія банку «Ти – Можеш!» співзвучна ідеям команди культового українського режисера Алана Бадоєва. Саме він став автором, режисером і навіть закадровим голосом нового ролика Банку, який більше, ніж реклама. Усередині сюжету, знятого на кіноплівку, портрети сучасних українців, вони сповнені мрій та цілей. Світ вимагає від нас визначеності й рішучості. Але правда в тому, що ми не завжди осяяні ідеєю і розумінням, куди йти, якими мають бути наші наступні кроки. Альфа-Банк вірить в унікальність своїх клієнтів і готовий підтримати кожного в щоденному виборі та нагадати: «Ти – Можеш!»
Лови можливість. 1 жовтня один мільйон українців зможе скористатися київським метрополітеном безкоштовно. Механіка проста: на кожній станції метрополітену в касах будуть доступні QR-квитки, які дають можливість безкоштовного проїзду. Акція завершиться з останнім виданим квитком.
Прокачай «індекс щастя». Якщо твій шлях починається з першого кроку, то гарний настрій – з першої усмішки. Індекс щастя – це мільйони посмішок людей, впевнених у собі та своєму майбутньому. І Альфа-Банк хоче об’єднати тисячі щирих українських посмішок і транслювати з головних екранів країни. На центральних вулицях Києва, Дніпра, Харкова та Одеси буде встановлено великі LED-екрани. Кожен зможе з будь-якої точки країни надіслати свою посмішку або фото з тими, хто кожного дня наповнює упевненістю: «Ти – Можеш!»
Акція триватиме до 29 жовтня.
Як взяти участь?
Завантаж додаток Sense SuperApp.
Вибери місто, якому бажаєш подарувати усмішку.
Посміхайся і роби селфі!
Почекай, поки фото пройде модерацію.
Готово! Твоя усмішка вже прямує на головні екрани України.
Шукай своє фото в чотирьох містах з 19:00 до 21:00: щоп’ятниці – у Києві, на екрані ТРЦ «Гулівер» (Спортивна площа, 1a); щодня – у трьох великих містах: Одеса (Центральний парк ім. Тараса Шевченка), Харків (біля Центрального парку ім. Максима Горького), Дніпро (Європейська площа).
Вір у найкраще. Кампанія «Ти – Можеш!» містить цілий ряд проєктів і соціальних ініціатив. Їхнє завдання: нагадати, що кожна мрія – унікальна. Понад сім тисяч співробітників Альфа-Банку вірять у тебе.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас