Представлено розумний дисплей Amazon Echo Show 15 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено розумний дисплей Amazon Echo Show 15

Технології&Авто
301
Компанія Amazon представила пристрій Echo Show 15, який, за її словами, «покликаний стати цифровим серцем вашого будинку».
Це розумний дисплей з екраном Full HD розміром 15,6 дюйма, який можна закріпити на стіні або розмістити на стійці — як в портретній, так і в альбомній орієнтації.
Завдання Echo Show 15 — «допомогти вам залишатися організованим, залишатися на зв’язку і розважатися». Основою дисплея служить процесор Amazon AZ2 Neural Edge нового покоління.
Що саме буде виводитися на екран, можна налаштувати за допомогою нової галереї віджетів Alexa. Віджети постійно оновлюються, щоб тримати користувача в курсі останніх подій.
Завдяки новій функції Visual ID віртуальний помічник Alexa може впізнавати вас, коли ви опиняєтеся в полі зору дисплея, і персоналізувати інформацію на екрані Echo Show 15, показавши відповідне привітання, особисті нагадування, події календаря, недавно прослухану музику або персональні повідомлення від інших людей у вашому домі.
Представлено розумний дисплей Amazon Echo Show 15
За допомогою Echo Show 15 можна швидко переглядати і оновлювати загальний календар, додавати або видаляти елементи зі списку покупок, змінювати порядок обраних елементів, перевіряти список справ і робити багато іншого. Наприклад, з Echo Show 15 можна планувати харчування на тиждень, отримуючи рекомендації рецептів, замовляючи набори для готування або готові страви.
Віджет «Вибране» розумного будинку дозволяє одним дотиком переглядати найбільш часто використовувані сумісні пристрої розумного будинку і управляти ними. Можливе виведення «картинки в картинці». Echo Show 15 добре підходить для відеодзвінків.
Завдяки великому екрану і підтримці потокового відео 1080p, Echo Show 15 також може використовуватися як телевізор на кухні, який підтримує потокове мовлення, або фоторамка.
Ціна Echo Show 15 — 250 доларів.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас