Ідея Банк запровадив надання всіх банківських послуг за допомогою застосунку Дія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк запровадив надання всіх банківських послуг за допомогою застосунку Дія

Фінтех і Картки
89
З 23 вересня нові та діючі клієнти Ідея Банку, котрі мають цифрові паспорти (ID-картки), зможуть пройти ідентифікацію через Дію для отримання всіх банківських послуг у всіх відділеннях банку по всій країні.
Відтепер клієнтам, які мають електронний паспорт у мобільному застосунку Дія, більше не потрібні паперові документи для підтвердження своєї особи у відділенні банку. Вони зможуть отримати всі послуги в банку, маючи із собою смартфон з е-паспортом.
Відтепер у відділеннях Ідея Банку із е-паспортами клієнтам доступні всі стандартні банківські сервіси:
  • відкриття рахунків
  • відкриття карток
  • оформлення та поповнення депозитів
  • виплата відсотків за депозитами
  • отримання кредитів
  • здійснення платежів та переказів у касах банку.
Нагадаємо, у серпні 2021 Ідея Банк запровадив можливість здійснення касових операцій за допомогою цифрових документів у застосунку Дія.
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 31 рік практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.
На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 11 своїх цифрових документів та 12 послуг.
Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО), а також внутрішній та зовнішній COVID-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія.Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас