Оновлення Android 12.1 має поліпшити використання складаних пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлення Android 12.1 має поліпшити використання складаних пристроїв

Казна та Політика
222
Раніше передбачалося, що після виходу операційної системи Android 12 компанія Google випустить ще одне оновлення до версії Android 12.1. Проаналізувавши витоки коду, фахівці XDA Developers дійшли висновку, що воно може бути сконцентровано на складаних мобільних пристроях.
Аналіз XDA Developers передбачає, що це оновлення може надати безліч поліпшень, спрямованих на обробку великих екранів складаних смартфонів операційною системою. При цьому мова йде про поліпшення користувальницького інтерфейсу з розділеним екраном, екран блокування, який краще використовує горизонтальний простір, і нову панель завдань, яка спрощує роботу при одночасному використанні кількох додатків. Ці корисні зміни на рівні ОС усунуть необхідність розробки відповідних поліпшень кожним окремим виробником складаних смартфонів.
Більшість поліпшень в Android 12.1 пов’язані з тим, як операційна система краще використовує додатковий горизонтальний простір екрана. Наприклад, оновлення дозволить одночасно відображати панелі швидких налаштувань і повідомлень пліч-о-пліч (а не по одному). Водночас екран блокування тепер можна розділити, щоб відображати годинник на одній стороні і повідомлення на іншій. Коли потрібно ввести PIN-код або пароль, його тепер можна розмістити зліва або праворуч від дисплея (а не по центру), щоб можна було вводити його однією рукою на складеному пристрої.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас