Нові можливості для агровиробників від Таскомбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові можливості для агровиробників від Таскомбанку

Кредит&Депозит
33
Нові можливості для агровиробників від Таскомбанку
Аграрні компанії мають змогу скористатися банківською гарантією та векселями, авальованими Таскомбанком, і співпрацювати з виробниками засобів захисту рослин Bayer AG та BASF SE на вигідних умовах.
АТ «Таскомбанк» оголошує про початок співпраці з провідними світовими концернами – виробниками засобів захисту рослин — та пропонує клієнтам Банку:
1) зменшити вартість залучення обігових коштів терміном до 9 місяців;
2) захистити агровиробника від валютних ризиків;
3) оптимізувати бізнес-процеси із постачальниками з метою підвищення ефективності вирощування агрокультур.
Банківські гарантії та векселі, авальовані АТ «Таскомбанк», приймаються всесвітньо відомими компаніями – Bayer AG (продукція Bayer та Monsanto) та BASF SE. Звернувшись до Таскомбанку, аграрії зможуть легко оформити ліміт авалювання або перевести в ліміт авалювання діючий кредитний ліміт та придбати продукцію Bayer, Monsanto, BASF на особливих умовах. Якщо подібна можливість зазначена в договорі поставки, пропонуємо можливість розрахунків авальованим векселем. Базова комісія за надання таких інструментів – від 1% до 3% річних.
Bayer AG – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров’я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» в Україні є частиною глобального концерну «Байєр АГ» (Bayer AG) із штаб-квартирою в Леверкузені (Німеччина). В Україні компанія розпочала роботу з 1992 року. Близько 700 професійних співробітників працюють для того, щоб представити інноваційні продукти та знання про них для українських споживачів. «Байєр» в Україні представлений такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів та аграрний підрозділ.
BASF Societas Europaea — найбільший у світі хімічний концерн. Штаб-квартира знаходиться у місті Людвігсхафене на південному заході Німеччини. Представництво BASF SE в Україні було відкрите в 1992 році в Києві й стало однією з перших місій великих західних концернів у нашій країні. Кількість співробітників, які працюють в Україні наразі становить понад 160 осіб. Основними напрямками діяльності BASF в Україні є: рішення для сільського господарства (засоби захисту рослин), хімічні речовини (нафтохімія, проміжні продукти), матеріали (функціональні матеріали, мономери), рішення для промисловості (дисперсії й смоли, функціональні хімікати), поверхнево-активні речовини та технології (каталізатори, покриття), харчування й догляд (сировина для косметики й побутової хімії, харчові інгредієнти та фармацевтична сировина).
Ми раді сприяти розвитку агропромислового сектору України та допомагати нашим клієнтам зростати з допомогою інструментів торгівельного фінансування.
Департамент торгівельного фінансування та факторингових операцій:
tradefinance@tascombank.ua, +380 50 312 2931 (Київстар), +380 50 326 0342 (Водафон).
Департамент по роботі з VIP-клієнтами агропромислового комплексу:
Стерліков Максим, +380 93 441 7317
Департамент залучення VIP-клієнтів:
Оніщенко Сергій, +380 50 311 37 09.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас