Понад $600 млн: скільки вивели українські користувачі Payoneer на рахунки ПриватБанку та monobank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад $600 млн: скільки вивели українські користувачі Payoneer на рахунки ПриватБанку та monobank

Фондовий ринок
1676
Генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі Ігор Ковальов поділився обсягами платежів у рамках Payoneer for Banks в Україні та світі.
З його слів, за квітень-червень українці вивели понад $600 млн з акаунтів Payoneer на рахунки банків-партнерів платформи — ПриватБанк і monobank.
Водночас у всьому світі користувачі Payoneer вивели на рахунки банків-партнерів понад $48 млрд.
«Це справді разючі цифри, і ми робимо усе можливе, аби задоволених клієнтів ставало лише більше. Так, найближчим часом у рамках програми Payoneer for Banks ми очікуємо на запуск інтеграцій ще з 10 банками, а у 2022-2023 роках нашими партнерами стануть ще 15 банків» – сказав він.
Роль інтеграцій між платформою Payoneer і банками Ігор Ковальов описав так: «Інтеграції дають нашим спільним клієнтам дають змогу ще швидше, легше та дешевше виводити кошти з аккаунту Payoneer на рахунок у банку. Від цього виграють і користувачі, яким зручніше отримувати свої кошти, і банки-партнери, у яких з’являються можливості для міжнародних платежів. Це справді унікальний продукт на українському ринку, і ми раді, що він став настільки популярним серед українців».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас