В УЗ розповіли, коли Deutsche Bahn надасть рекомендації щодо модернізації пасажирських перевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В УЗ розповіли, коли Deutsche Bahn надасть рекомендації щодо модернізації пасажирських перевезень

Казна та Політика
237
Фахівці Deutsche Bahn E&C почали роботу над проєктом удосконалення пасажирських перевезень в Україні – очікується, що Deutsche Bahn E&C надасть проєкт звіту з рекомендаціями до кінця цього року.
Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».
Зазначається, що за підсумками першого тижня роботи фахівці УЗ та Deutsche Bahn Engineering & Consulting створили проєктні групи за 3 напрямками:
  • розробка бізнес-плану пасажирських перевезень;
  • впровадження системи фінансування перевезень пасажирів;
  • підтримка закупівлі пасажирського рухомого складу.
В УЗ додали, що відбулася вступна зустріч координаційного комітету проєкту за участі в.о. голови правління Укрзалізниці Олександра Камишіна, представників наглядової ради товариства, Мінінфраструктури та Мінфіну.
«Deutsche Bahn E&C отримав усі необхідні документи та напрацювання АТ „Укрзалізниця“, які необхідні для реалізації проєкту. Також визначено план роботи проєктних груп, уточнені деталі технічного завдання для консультанта та визначені першочергові пріоритети роботи», — йдеться у повідомленні.
В УЗ додали, що фахівці Deutsche Bahn E&C представили перші результати аналізу технічних вимог до електропоїздів, які будуть закуповуватись для проєкту Kyiv City Express.
«Німецькі спеціалісти також визначили ключові елементи бізнес-плану пасажирських перевезень й озвучили перші напрацювання моделі надання послуг пасажирам. Їх протягом жовтня обговорюватимуть представники Deutsche Bahn E&C, АТ „Укрзалізниця“ та представники профільних міністерств», — додали в компанії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас