Глава місії МВФ провела перші переговори з українською владою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава місії МВФ провела перші переговори з українською владою

Казна та Політика
259
Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) почала працювати в Україні. Глава місії Іванна Владкова-Холлар провела переговори з міністром фінансів України Сергієм Марченком.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.
«Сторони обговорили прогрес у виконанні структурних „маяків“ у рамках Програми співробітництва та питання, які ще залишились, зокрема, забезпечення незалежності Національного банку та антикорупційних органів», — йдеться в повідомленні.
За даними прес-служби Мінфіну, також сторони обговорили «важливість прийняття Верховною Радою України законопроекту 5600, який створює додатковий ресурс для бюджету-2022».
Місія продовжить свою роботу протягом наступних тижнів. Представники фонду проведуть низку зустрічей із органами виконавчої влади України для оцінки досягнення цілей програми. За результатами роботи місії очікується підготовка необхідних документів для першого перегляду спільної програми Stand-By та розгляду Радою директорів МВФ, зазначили в прес-службі Мінфіну.
Нагадаємо, 21 вересня в Україні почала роботу місія Міжнародного валютного фонду. Місія працюватиме в онлайн-режимі. Очікується продовження обговорень з владою України першого перегляду програми Stand-By, що підтримується МВФ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас