Дорожники показали, як за програмою «Велике будівництво» створюють унікальну естакаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дорожники показали, як за програмою «Велике будівництво» створюють унікальну естакаду

Казна та Політика
856
У Дніпропетровській області будують нову естакаду через річку Оріль. Вона стане частиною траси Н-31 Дніпро – Решетилівка, що поєднує Дніпропетровську і Полтавську області зі столицею.
Фотографії з будмайданчика оприлюднила Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.
“На магістралі Н-31 мостовики зводять унікальну естакаду через ріку Оріль. Споруда є позакласовою і аналогічної в нашій країні не існує”, – пояснили в автодорі.
Магістраль перетинає Оріль у трьох місцях. Тому замість будівництва трьох окремих мостів вирішили створити єдину естакаду довжиною майже 600 метрів.
Дорожники показали, як за програмою «Велике будівництво» створюють унікальну естакаду
“Є і особливості виконання робіт. Наприклад, всі елементи споруди виготовляються на місці будівництва. Зараз мостовики виготовляють ростверки, колони та балки”, – інформує Служба автомобільних доріг.
Паралельно з виготовленням конструкцій, під їх встановлення готують майданчик. Наразі будівельники влаштовують стапель, з якого далі насуватимуть прогонову будову на опори естакади.
Дорожники показали, як за програмою «Велике будівництво» створюють унікальну естакаду
Нагадаємо, траса Н-31 Дніпро – Решетилівка є одним із флагманських проєктів програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Ця дорога прокладена поза межами населених пунктів за принципом європейського автобану, що дозволить транспорту рухатись швидше і скоротить час в дорозі.
Планується, що ця дорога, яка поєднується з міжнародною трасою М-03 Київ – Харків – Довжанський, стане найкоротшим і найзручнішим шляхом до Києва. Загальна протяжність траси Н-31 складає близько 140 км.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас