Де найдешевше житло в Європі: рейтинг столиць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де найдешевше житло в Європі: рейтинг столиць

Нерухомість
13724
Київ посів 8 сходинку в рейтингу європейських столиць з найдешевшою нерухомістю. Середня ціна на житло в місті склала 81 566 євро (майже 3 мільйони гривень).
Такі дані надало видання CIA Landlords.
Виявилося, що ціни на нерухомість в Києві, в порівнянні з деякими іншими столицями Європи, ще більш-менш помірні. За 1 квадратний метр у центрі Києва в середньому потрібно заплатити майже 1500 євро (47,3 тисячі гривень). Оренда однокімнатної квартири в центральній частині міста обійдеться в середньому в 406 євро (12,8 тисячі гривень).
Найдешевша нерухомість, згідно з рейтингом, виявилася в Кишиневі (Молдова):
  • там в середньому житло можна придбати за 49 673 євро (1,56 млн гривень);
  • а однокімнатну квартиру в центрі можна орендувати за 250 євро (близько 8 тисяч гривень);
Другий рядок за дешевизною посіла столиця Македонії Скоп’є (56 616 євро), а трійку лідерів замкнула столиця Боснії і Герцеговини Сараєво (66 064 євро).
Також до рейтингу потрапили Мінськ (Білорусь), Софія (Болгарія), Бухарест (Румунія), Рига (Латвія), а також Подгориця (Чорногорія) і Тирана (Албанія).
До речі, щоб не чекати роками і не збирати так довго потрібну суму на власний будинок або квартиру, можна скористатися іпотекою. Якщо ви зібралися зупинитися саме на цьому рішенні, Finance.ua вже запустив безкоштовний каталог іпотечних кредитів.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог. 🏡

За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас