«Прізвище відправника грошей відображається» - Гороховський відреагував на допис клієнтки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Прізвище відправника грошей відображається» - Гороховський відреагував на допис клієнтки

Фондовий ринок
4152
Finance.ua як портал, який знає про всі новинки банків, дізнався, що нового сталося в monobank.
Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив про те, що під час отримання платежів monobank у клієнтів цифрового банку тепер у виписці відображається прізвище відправника грошей.
Про це заявив Олег Гороховський у Facebook.
З чого почалося – з персональної скарги однієї з клієнток банку, через те що не висвітлювалися прізвища, хто відправляв кошти з картки monobank.
«…Я вже не одноразово зверталась на гарячу лінію з цією пропозицією-зауваженням. Але результату «0». У monobank не видно прізвище людини, яка пересилає кошти з картки Монобанку на картку Монобанку… Але потім наступає найгірше: коли ти приходиш в бухгалтерію на роботі і даєш їм виписку з банку, де платником є «Анна Б.» і тобі відмовляють повернути кошти, бо немає офіційного підтвердження, що кошти і справді надійшли від «Букет Анни Сергіївни», тому що у виписці monobank кошти надійшли від «Анни Б.», — написала вона.
На що Олег Гороховський відповів, що «після вашого звернення ми виправили це, і прізвище відправника відображається у виписці повністю при платежах всередині monobank.
Нагадаємо, раніше monobank запустивши для ФОП нову послугу. Мобільний monobank випустив для своїх клієнтів – фізосіб-підприємців новий продукт – віртуальну карту-ключ.

Довідка Finance.ua:

  • раніше Гороховський назвав ціну monobank — він вже коштує понад $ 1 млрд. «Український monobank вже коштує більше одного мільярда доларів і не продається. Єдиноріг з нуля за три з половиною роки. При такій оцінці жоден український банк вже технічно не може нас купити. Ця „цукерка“ по зубах тільки консорціуму іноземних інвестфондів», — написав він.

6 налаштувань безпеки картки monobank, про які ви могли не знати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас