Кабмін затвердив розміри зарплат для "інвестнянь" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив розміри зарплат для "інвестнянь"

Казна та Політика
1023
Кабінет Міністрів затвердив умови оплати праці для співробітників офісу із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) та офісу з розвитку підприємництва та експорту.
Відповідне рішення Уряд ухвалив з доопрацюванням на засіданні 8 вересня.
Згідно з проєктом постанови, місячний посадовий оклад (тарифна ставка) виконавчого директора UkraineInvest і директора Офісу з розвитку підприємництва складе 34,7 тис. грн, їхніх заступників — 34,1 тис. грн.
Головний бухгалтер отримуватиме оклад у сумі 28,5 тис. грн, а начальник відділу або управління — від 28,3 до 31 тис. грн.
У свою чергу оклад аналітика першої категорії (молодший консультант, старший експерт зовнішньоекономічної діяльності, юрисконсульт) затверджений на рівні 17 тис. грн, а аналітика другої категорії (економіст, фахівець першої категорії) — на рівні 11,5-13,5 тис. грн.

Довідка Finance.ua:

  • Кабмін на засіданні 23 червня схвалив порядок взаємодії “інвестнянь» з інвесторами та владою, що допоможе забезпечувати належну підготовку проєктів та реалізувати ухвалений раніше закон;
  • Закон України “Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями в Україні” передбачає підтримку проєктів з інвестиціями понад 20 млн євро;
  • серед обов’язкових вимог до проєктів – не менше ніж 80 робочих місць із зарплатою, яка буде більшою за середню в регіоні реалізації інвестпроєкту на 15%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас