Honda випустила електроскутер-велосипед — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda випустила електроскутер-велосипед

Технології&Авто
2714
Найбільший у світі виробник мотоциклів у світі Honda оголосив про початок продажів недорогого повністю електричного скутера. Він коштуватиме $475 і зможе проїжджати на одному заряді до 80 кілометрів.
Крім того, його можна використовувати як звичайний велосипед.
Спільне підприємство Wuyang-Honda налагодило виробництво електроскутерів за конкурентними цінами. Оскільки перші продажі стартують у Китаї, вартість виявилася відповідною. Скутер орієнтований на масового покупця, а інженерам вдалося обійти обмеження на випуск подібних транспортних засобів у Піднебесній. Так, скутер поставляється з педалями, що технічно робить його електричним велосипедом.
Honda випустила електроскутер-велосипед
U Be являє собою компактний скутер з двигуном потужністю 350 Вт і максимальною швидкістю до 24 км/год. За задумом виробника, цього достатньо для великих міст, де місця для паркування обмежені, а дороги перевантажені тисячами транспортних засобів. Оскільки U Be класифікується як електровелосипед, для його управління не потрібні права.
Honda випустила електроскутер-велосипед
Honda планує випустити кілька варіантів – з акумулятором на 720, 960 і 1152 Втч і автономністю 55, 69 і 80 км відповідно. Інформації про плани продажів U Be поза материковим Китаєм поки немає.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас