На одного роботодавця в Україні припадає п'ять неформальних працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На одного роботодавця в Україні припадає п'ять неформальних працівників

Казна та Політика
368
В Україні за неповних два місяці інспекційної кампанії з виявлення неформальних трудових відносин виявили 7 854 працівників, допущених до роботи без трудових договорів.
Про це в четвер, 26 серпня, повідомляє прес-служба Мінекономіки.
«З 1 липня в Україні триває інспекційна кампанія з легалізації праці. За цей час було розпочато 2268 інспекційних відвідувань і виявлено 7854 працівників, допущених до роботи без трудових договорів», — йдеться в повідомленні.
Середня кількість виявлених незадекларованих працівників становить майже п’ять осіб на одного перевіреного роботодавця. Найбільшу кількість неоформлених працівників виявлено в наступних галузях: організація харчування, сільське господарство і торгівля.
У регіональному розрізі найбільше незадекларованих працівників виявлено в Одеській (592), Київській (556) і Запорізькій (549) областях.
У ході проведених інспекційних заходів укладені трудові договори з 3 299 працівниками.
Крім того, спостерігається збільшення кількості офіційно оформлених працівників. Так, за останній тиждень було офіційно працевлаштовано 70 133 працівники, це на 3351 більше, ніж за відповідний період минулого року.
З початку інспекційної кампанії кількість оформлених працівників збільшилася майже на 49 000 в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас