Україна скасувала візовий режим ще з одним туристичним островом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна скасувала візовий режим ще з одним туристичним островом

Казна та Політика
655
Кабінет міністрів схвалив проект Угоди з урядом Республіки Маврикій про взаємне скасування візових вимог. Розпорядження ухвалене 26 серпня.
Як зазначається в пояснювальній записці до проекту, станом на цей час між Україною і Маврикієм діє візовий режим поїздок громадян.
До речі, в нашому телеграм-каналі Finance_ukr ми часто публікуємо корисну інформацію щодо подорожей. Наприклад, з якою кредиткою краще їхати за кордон, або що треба знати про туристичне страхування. Тож підписуйтесь і подорожуйте з користю.
Громадянам Республіки Маврикій для в’їзду в Україну оформлюються відповідні візи в закордонних дипломатичних установах України та візи в електронному вигляді (е-Віза).
Громадяни України, що мають намір здійснити поїздку до Республіки Маврикій, повинні оформити відповідну маврикійську візу (крім громадян, що подорожують до Маврикію з туристичною метою, які згідно з одностороннім рішенням Уряду Республіки Маврикій, прийнятим 17.03.2017, можуть скористатися можливістю безвізового в’їзду і перебування в країні строком до 90 днів).
«Положеннями проекту угоди передбачається запровадження безвізового режиму взаємних поїздок громадян України та Республіки Маврикій за умови, що тривалість перебування громадян держави однієї сторони на території держави другої сторони не перевищує 90 днів протягом 180 днів», — йдеться в документі.

Довідка Finance.ua:

  • з 15 липня на Маврикій зможуть прилітати вакциновані і невакциновані іноземці. В острівній державі розпочався перший етап відновлення туризму;
  • з березня для українців почали діяти дві нові безвізові угоди — з Гранадою і нідерландськими островами Аруба, Кюрасао, Бонайре, Сінт-Естатіус і Саба.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас