Opel показав компактний електричний сіті-кар Rocks-e (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel показав компактний електричний сіті-кар Rocks-e (фото)

Технології&Авто
1049
В асортименті Opel з’явився компактний електричний сіті-кар під назвою Rocks-e. Фактично, це електромобіль Citroen Ami, представлений торік, але з шильдиком німецького автовиробника.
Якщо покладатися на класифікацію Європейського Союзу, Opel Rocks-e не є навіть автомобілем як таким. Це, скоріше, квадрицикл. У Німеччині ним можуть керувати молоді люди у віці від 15 років, які мають водійське посвідчення з категорією AM.
Довжина Opel Rocks-e становить 2.41 метра, ширина — 1.39 метра, вага — 471 кілограм. Радіус розвороту – всього 7.2 метра, що дозволяє зручно маневрувати в місті. В якості силової установки використовується 6 кВт електромотор, який здатний розганяти Сіті-кар до 45 км/год. Ємність акумуляторів становить 5.5 кВт*год, цього має вистачати приблизно на 75 км запасу ходу, згідно з циклом WLTP.
Opel показав компактний електричний сіті-кар Rocks-e (фото)
Зовнішній вигляд, як і інтер’єр, Opel Rocks-e практично повністю повторює Citroen Ami. Відмінності тільки в забарвленні і деяких деталях, включаючи 14-дюймові колісні диски і фірмовий Opel Vizor в передній частині електрокара. У передніх фарах і поворотниках використовується LED-оптика. Обсяг багажного відділення в ногах у пасажира становить 63 літри.
Opel показав компактний електричний сіті-кар Rocks-e (фото)
Opel поки не уточнює вартість Rocks-E. У продаж сіті-кар надійде вже цієї осені в Німеччині. На інших європейських ринках він з’явиться в 2022 році. Для порівняння, Citroen Ami оцінюється в €6,000.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас