Оновлений Lincoln Navigator отримав розумний автопілот — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений Lincoln Navigator отримав розумний автопілот

Технології&Авто
431
Головною новинкою американського автомобіля стала нова напівавтономна система водіння ActiveGlide, яка дозволяє управляти автомобілем без допомоги рук. Асистент використовує кілька і радарів для спостереження за дорогою. Прописано більше 209 000 км доріг, по яких машина може проїхати в напівавтономному режимі.
Оскільки водіям не потрібно тримати руки на кермі, в комбінації приладів є камера, яка відстежує їх погляд і положення голови, щоб переконатися, що вони звертають увагу на дорогу попереду.
В «Лінкольні» також з’явилася нова інформаційно-розважальна система SYNC 4, яка має вдвічі більшу обчислювальну потужність, ніж попередня система, а також більший 13,2-дюймовий дисплей.
Оновлений Lincoln Navigator отримав розумний автопілот
В Navigator також інтегрували сервіс Amazon Alexa. Водії можуть використовувати Alexa для відтворення музики, прокладки маршруту, перевірки трафіку, пошуку паркувальних місць і керування пристроями розумного будинку.
Оновлений Lincoln Navigator отримав розумний автопілот
Партнерство з Amazon поширюється і на розваги, тепер Navigator несе на борту два 10,1-дюймових дисплея з Fire TV. Це означає, що користувачі зможуть дивитися фільми, музику і телешоу на ходу. Система поставляється з бездротовими навушниками, двома голосовими пультами Alexa і вбудованим жорстким диском для зберігання мультимедійних файлів.
Оновлений Lincoln Navigator отримав розумний автопілот
Автомобіль приводиться в рух 3,5-літровим V6 з подвійним турбонаддувом, який виробляє 440 к.с. і 691 Нм крутного моменту. Цікаво, що це на 10 к.с. менше, ніж у «дорестайлу». ДВС пов’язаний з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.
Для «Навігатора» тепер також доступна адаптивна підвіска з технологією Road Preview. Система використовує камеру, звернену вперед, і 12 датчиків, щоб зчитувати профіль дороги 500 раз на секунду і робити до 100 коригувань жорсткості амортизаторів на секунду. Все заради максимального комфорту.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас