Kia знімає з виробництва свій найшвидший седан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia знімає з виробництва свій найшвидший седан

Технології&Авто
920
Kia зовсім нещодавно оновила свій спортивний седан Stinger. Але джерела в американському представництві компанії повідомляють, що модель знімуть з виробництва вже найближчої весни.
Незважаючи на визнання ринку в 2017 році відразу після прем’єри, Stinger так і не виріс у продажах до тих цифр, яких чекали в компанії. Так, моделі залишилося жити приблизно півроку, після чого його місце на конвеєрі повинен зайняти мінівен Carnival Hybrid.
Зазначимо, що автовиробник поки офіційно не підтвердив цю інформацію, більш того, в компанії вважають, що Stinger є важливим компонентом бренду і залишається модним автомобілем у модельному ряду.
Stinger був і залишається солідним продуктом: яскравий, з потужним двигуном і просторим салоном. Але цього ринку очевидно недостатньо. Проблема Stinger у тому, що більшість людей надають перевагу кросоверу, а не седану. А ті покупці, які дивляться на швидкий задньопривідний автомобіль, вибирають машини інших брендів — насамперед німецьких. Але Kia Stinger — далеко не єдиний автомобіль, якому складніше залучити потенційних клієнтів, ніж журналістів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас