На Черкащині відновили ділянку траси Золотоноша – Умань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Черкащині відновили ділянку траси Золотоноша – Умань

Казна та Політика
529
У Черкаській області за програмою Президента «Велике будівництво» відновили 10,3 км траси Н-16 Золотоноша — Умань на відрізку від виїзду з міста Сміла до початку села Ротмистрівка.
Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Черкаській області у Facebook.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ми також розповідаємо, як будівництво доріг впливає на українську економіку.
Новий конструктив дорожнього одягу складається з трьох шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом; вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону; верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.
Цього року на Черкащині в рамках «Великого будівництва» відновлюють 12 ділянок автодороги Н-16 у всіх районах області. Загалом планують відновити 127,7 км автодороги.
На Черкащині відновили ділянку траси Золотоноша – Умань
«Наразі розпочалися роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонної суміші на суміжній ділянці – від початку села Ротмистрівка і до початку села Носачів, протяжністю майже 10 км», — розповідають у пресслужбі.
Траса державного значення Н-16 проходить через всю область, з’єднуючи лівобережну частину Черкащини із західною. Дорога протяжністю 208 км починається від міста Золотоноша, проходить через міста Черкаси, Сміла, Шпола, Звенигородка, Тальне та Умань.
На Черкащині відновили ділянку траси Золотоноша – Умань
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас