Samsung має намір продати 6,5 млн гнучких смартфонів цьогоріч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung має намір продати 6,5 млн гнучких смартфонів цьогоріч

Фондовий ринок
299
На нещодавньому заході Samsung Galaxy Unpacked компанія не тільки анонсувала нові складані смартфони Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3, але і оголосила про те, скільки смартфонів зі складаними екранами вона планує продати цьогоріч.
Південнокорейський технологічний гігант планує реалізувати близько 6,5 мільйона складаних смартфонів до кінця цього року. Ймовірно, велика частина продажів припадатиме на Samsung Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3, які поки що не надійшли в продаж.
Варто відзначити, що в 2019 році компанія відвантажила всього 700 тис. смартфонів Galaxy Z Fold, проте зараз в асортименті Samsung значно більше моделей. Ціни стали більш привабливими, а смартфони отримали нові функції, включаючи підтримку стилуса в Galaxy Z Fold3. Також варто додати, що в цьому році компанія не запускає флагманську лінійку Galaxy Note, тому основна увага в другій половині року буде приділятися новим складаним телефонам.
Наразі Samsung домінує на ринку складаних смартфонів. За оцінкою аналітиків, компанія буде утримувати лідерство в найближчі роки через відсутність гідної конкуренції в цьому сегменті. Після того як південнокорейська компанія посіла перше місце на цьому ринку, вона активно намагається зробити смартфони, що згинаються, масовим продуктом.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас