Зарядка потужністю 200 Вт з'явиться в серійних смартфонах Xiaomi наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарядка потужністю 200 Вт з'явиться в серійних смартфонах Xiaomi наступного року

Технології&Авто
254
Кілька місяців тому Xiaomi продемонструвала технології швидкої дротової і бездротової зарядки HyperCharge потужністю до 200 і 120 Вт відповідно. За останніми даними, ці технології почнуть впроваджуватися в серійних флагманських моделях в наступному році.
За інформацією китайського інсайдера Digital Chat Station, компоненти для дротової зарядки потужністю 200 Вт почнуть впроваджуватися в масове виробництво до червня 2022 року, і того ж року зможе вийти новий флагманський смартфон з відповідною функцією.
За даними інсайдера, першою моделлю з підтримкою дротової зарядки з рекордною потужністю стане смартфон преміум-класу Mi Mix 5 – четверту версію в цій серії представили буквально днями. Як повідомляє Інформатор, новинка наступного року отримає дротову зарядку на 200 Вт, але потужність бездротової зарядки при цьому складе тільки 50 Вт.
Нагадаємо, що Xiaomi має в своєму асортименті дві флагманських серії, що забезпечують максимальну продуктивність, кращі дисплеї і камери, причому в лінійці Mi Mix тестуються Експериментальні технології та інноваційні рішення — не важливо, чи йдеться про дисплеї, матеріали або зарядки.
Так, представлений нещодавно Mi Mix 4 має провідний зарядний модуль на 120 Вт, введений в обіг ще в минулому році одночасно з випуском флагмана Mi 10 Ultra. При цьому найбільш передовий смартфон поточного року – Mi 11 Ultra забезпечує тільки 67 Вт зарядку. Тому передбачається, що зарядку на 200 Вт отримає саме Mi Mix 5 і тільки в наступному році.
Xiaomi стверджує, що 200-ватна технологія HyperCharge дозволяє заряджати акумулятор ємністю 4000 мА·год до 50% за три хвилини. Для того щоб зарядити АКБ повністю, знадобиться 8 хвилин. Бездротова зарядка на 120 Вт заряджає аналогічну батарею на 10% за 1 хвилину, на 50 % — за 7 хвилин, а на 100% — за 15 хвилин.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас