Telegram Desktop отримав нові функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Telegram Desktop отримав нові функції

Технології&Авто
550
Розробники Telegram оновили десктопну версію популярного месенджера. У додатку з’явилися відразу кілька нововведень, які пов’язані з видаленням повідомлень, а також відновленням забутих паролів і відправкою мультимедійних файлів.
У Telegram Desktop з’явилася можливість скидання двофакторної аутентифікації навіть в тому випадку, якщо користувач забув старий пароль і у нього немає доступу до поштової скриньки для його відновлення. Для цього необхідно бути авторизованим в додатку.
Процедура скидання займає до семи днів і може бути зупинена в будь-який момент. Крім того, розробники змінили дизайн іконки програми і колір фону інтерфейсу за замовчанням.
Користувачі нової версії також можуть налаштувати месенджер таким чином, щоб повідомлення в чатах видалялися автоматично за розкладом: раз на день, раз на тиждень або раз на місяць. У додатку також з’явилася можливість швидкого пошуку GIF-анімацій, які відправлялися в межах одного чату. Вони відображаються на вкладці «Медіа».
Нова версія Telegram Desktop вже доступна користувачам операційної системи Windows 10. Завантажити її можна в магазині Microsoft Store.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас