Volkswagen представив найпотужніший Arteon — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представив найпотужніший Arteon

Технології&Авто
1069
Американський підрозділ Volkswagen оновив кілька своїх моделей. Гарячий ліфтбек Volkswagen Arteon отримав новий 2,0-літровий двигун потужністю 300 к. с. і максимальним обертовим моментом в 400 Нм.
Приріст потужності порівняно з машиною минулого модельного року склав 32 к. с. і 50 Нм. Динамічні характеристики автомобіля стануть відомі після старту продажів.
Крім більш потужного двигуна, оновлений Arteon отримав також нову трансмісію — роботизовану семиступінчасту КПП DSG, яка замінить 8-ст. АКП. Серед менш помітних оновлень — бездротовий зарядний пристрій для смартфона, а також нові варіанти дизайну 18-дюймових легкосплавних дисків. В Європі найпотужніша модифікація Артеона оснащується 280-сильним 2,0-літровим бензиновим двигуном.
Volkswagen представив найпотужніший Arteon
Volkswagen також підтвердив, що популярні седани Jetta будуть оновлені до 2022 року. Раніше американський підрозділ німецького автовиробника офіційно заявив, що зніме з виробництва седан Passat до кінця 2021 року. Модель отримає прощальне лімітоване видання, щоб ознаменувати кінець існування моделі в США.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас