Virgin Galactic майже вдвічі підняла ціни на польоти в космос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Galactic майже вдвічі підняла ціни на польоти в космос

Світ
357
Компанія Virgin Galactic відновила продаж квитків на польоти в космос, про це повідомили на сайті компанії. Однак вартість суборбітального польоту зросла майже вдвічі.
Раніше Virgin Galactic продавала квитки за ціною в 250 тис. доларів на одну людину, але після успішного польоту, який відбувся 11 липня за участю самого засновника компанії Річарда Бренсона, ціна зросла до 450 тис. доларів за місце на ракетоплані VSS Unity.
Virgin Galactic пропонує клієнтам кілька варіантів купівлі квитків. За один раз можна купити одне місце або відразу кілька. Також є можливість забронювати всі 8 місць для польоту на ракетоплані VSS Unity або забронювати місце на VSS Imagine, який нещодавно побудували.
Для дослідників, які хочуть проводити експерименти на кораблі, теж є квитки, тільки вони коштують вже 600 тис. доларів за місце.
VSS Unity стартує разом з літаком-носієм VMS Eve, який піднімає його на висоту близько 15 тисяч метрів. Після цього космічний лайнер відділяється від носія і відлітає в суборбітальний простір.
Всі пасажири, які вирушать в політ, переживуть 3-4 хвилини невагомості і зможуть подивитися на Землю з космосу. Весь політ займає приблизно одну годину.
У Virgin Galactic повідомили, що на новий політ місця вже забронювали близько 600 осіб. Перший туристичний суборбітальний політ на кораблі Unity 23 запланований на кінець вересня.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас