Microsoft припиняє безкоштовне тестування Windows 365 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft припиняє безкоштовне тестування Windows 365

Фондовий ринок
282
Раніше на цьому тижні Microsoft запустила свій новий сервіс Windows 365 і оголосила докладні ціни на різні варіанти хмарних комп’ютерів.
При цьому деякі конфігурації Cloud PC передбачали можливість безкоштовного тестового використання протягом двох місяців. Але майже відразу ж компанії довелося відмовитися від цієї пропозиції.
Сервіс Windows 365 дозволяє корпоративним клієнтам орендувати Хмарний комп’ютер з різними варіантами конфігурації CPU, ОЗУ і сховища, а потім транслювати робоче оточення Windows 10 або Windows 11 через браузер. Ціни на різні конфігурації варіюються в діапазоні від $20 до $158.
«В результаті значного попиту ми досягли повної ємності для пробних версій Windows 365”, – йдеться в публікації облікового запису Microsoft 365 в сервісі мікроблогів Twitter. «Ми спостерігаємо неймовірний відгук на Windows 365, і нам необхідно призупинити нашу безкоштовну пробну програму, поки ми надаємо додаткові можливості», — пояснив директор з управління програмами Windows 365 Скотт Манчестер.
Судячи з усього, попит на новий сервіс виявився значно вищим, ніж очікувала Microsoft, і тепер їй в терміновому порядку належить нарощувати обчислювальні потужності.
Джерело: The Verge
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас