Facebook розробила VR-шолом з функцією зорового контакту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook розробила VR-шолом з функцією зорового контакту

Технології&Авто
199
Компанія показала прототип гарнітури із зовнішніми дисплеями, що відображають очі користувача. Вони призначені для збереження зорового контакту між геймером і оточуючими людьми, роблячи спілкування більш комфортним. При цьому основні функції аксесуара не постраждають.
Прототип, побудований на базі Oculus Quest, дозволить співрозмовнику гравця зрозуміти, що йому приділяють увагу під час розмови. Для цього на зовнішній стороні VR-шолома встановлені дисплеї з підтримкою технології «зворотного проходу». На них виводиться зображення очей користувача з урахуванням як глибини, так і напрямку погляду.
При цьому сторонні спостерігачі бачать не реальне зображення очей людини у VR-шоломі – пристрій використовує функцію відстеження погляду, яка застосовується до 3D-моделі обличчя користувача, а потім в обробленому вигляді виводиться на екрани.
Нова функція гарнітури віртуальної реальності поки що перебуває в стадії тестування. Можливу дату анонса і ціну аксесуара з додатковими дисплеями компанія не повідомляє.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас