Vivo розробляє смартфон з висувним супертелефотооб'єктивом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo розробляє смартфон з висувним супертелефотооб'єктивом

Технології&Авто
218
Компанія vivo запатентувала новий смартфон з висувною суперкамерою. На відміну від вже випущених пристроїв з висувним модулем, в патенті розглядається нова технологія камери Superzoom.
Нова запатентована технологія орієнтована на основну камеру пристрою. Хоча в документації не вказується величина оптичного збільшення, підкреслюється, що вона істотно більша, ніж у актуальних смартфонів з перископічним об’єктивом. Досягти збільшення показника масштабування дозволяє каскадна конструкція висувного модуля.
Система висувної камери складається з чотирьох елементів, що включають додаткові лінзи. При висуванні кожної наступної секції нижні об’єктиви залишаються активними, що розширює діапазон масштабування. Крім того, за бажання користувач зможе «наростити» конструкцію висувного модуля, додавши ще кілька додаткових лінз.
Vivo розробляє смартфон з висувним супертелефотооб'єктивом
Дизайнер і автор YouTube-каналу Technizo Concept взяв за основу прикладені до патентної документації схеми і представив кілька рендерів смартфона. Зображення демонструють загальну концепцію висувної камери в повністю складеному і розкритому стані, а також можливість використання однієї секції.
Поки що невідомо, як скоро vivo реалізує запатентовану технологію для своїх мобільних пристроїв.
Vivo розробляє смартфон з висувним супертелефотооб'єктивом
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас