Мінекономіки анулювало ліцензію компанії з працевлаштування за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки анулювало ліцензію компанії з працевлаштування за кордоном

Казна та Політика
316
Міністерство економіки анулювало ліцензію компанії з працевлаштування за кордоном, яка ошукала близько 200 людей.
Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.
Згідно з повідомленням, до відомства надійшли численні скарги щодо незаконних дій компанії з посередництва у працевлаштуванні за кордоном — «Воркхаб», яка ошукала та завдала фінансових і моральних збитків близько 200 громадянам України.
Зазначається, що Мінекономіки провело позапланову перевірку компанії, в результаті якої стало відомо, що вона уклала договір з іноземним роботодавцем, але не повідомила про цей факт орган ліцензування.
В нашому телеграм-каналі Finance_ukr читайте більше порад та лайфхаків щодо пошуку роботи. Підписуйтесь і завжди будьте напоготові!
Крім того, компанія стягнула плату за надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном до підписання акта наданих послуг, що у свою чергу, є порушенням Ліцензійних умов.
Відтак, за результатами позапланової перевірки, Мінекономіки прийняло рішення про анулювання ліцензії компанії «Воркхаб».
У пресслужбі додали, що загалом впродовж 2021 року Мінекономіки провело дев’ять планових та дві позапланових перевірки щодо компаній, які надають послуги у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном.
Так, було анульовано ліцензії ще двох недобросовісних посередників з працевлаштування за кордоном — компанії «Робота в Європі» та «Інсайт Ворк». Зазначається, що ці рішення були ухвалені у результаті проведення планових заходів державного нагляду за додержанням Ліцензійних умов.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас